Post by petevalfipy on Feb 23, 2022 11:10:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nav reklāmu ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Diezgan normala bet ja ilgi spelet apnik jo man ir 34 limenis un man jau apnika
Serveris joprojām ir aizņemts, un es nevaru saglabāt savu spēli! Lūdzu, izlabojiet šo!
Daudzi minispēļu uzdevumi ir balstīti uz veiksmi vai ir paredzēti pārcilvēkiem.
😍😍😊
Souple ou lib pou en en bon kalite pwodwi a pri konpetitif nan faktori nou. ... Silikon Wireless kas ekoutè · Wireless Headphones Pou android Telefòn
atri apnik
Kad ir garlaicīgi var spēlēt.
Es domāju ka šī spēle nav slikta bet laba arī mazu gadu vecuma bērniem!
Pou mans mīļais. Es to nesen lejupielādēju nostalģijas dēļ. Tas ir tik jautri, cik es atceros. Vienkāršība, kā rūpēties par manu Pou, ir jautra. Minispēles un mūzika joprojām ir tāda pati, kā es atceros. Jauki.
Tā vietā es gribēju nopirkt purpursarkanu acu ēnu, tā man iedeva melnu acu ēnu, tas lika man zaudēt visu savu naudu, bet izņemot to, tā ir patiešām laba spēle
Slikti, tas rada skaņu ierīcē, PAT JA TO IZSLĒDZAT! Tas jūs pamodinās pusnaktī, tāpēc NESPĒLĒ ŠO SPĒLI! LŪDZU, ATINSTALĒJIET ŠO SPĒLI!!!
Laba spele
Pou Casual games shi
Jautra spēle.😀😀😃😄
Šī ir tik lieliska lietotne, un mēs visi to zinām. Tajā bija daudz mini spēļu, tāpēc jums nebūs tik garlaicīgi. Es to neinstalēju pareizi, zinu, jo es to izdzēsu, tāpēc es neatceros tik daudz lietas lietotnē un nezinu, ko teikt, bet es joprojām vēlos novērtēt spēli. Pou ir diezgan jauks, tāpēc es domāju, ka jums patiks šī lietotne!
Lietotne Pou ir tik jautra! Ir tik daudz tērpu, no kuriem izvēlēties, spēles, ko spēlēt un daudz ko citu. Dažas lejupslīdes ir, tikai apmēram 4 vai 5 no mini spēlēm strādā man. Katru reizi, kad noklikšķinu uz tiem, tas mani nosūta atpakaļ uz zāli. Turklāt jaunais mikrofona papildinājums man ir strādājis tikai vienu reizi, un spēle man ir bijusi vairāk nekā nedēļu. Laikam ejot, tā kļūst mazliet garlaicīga, bet kopumā tā ir jautra spēle.
Uzaicinat sexy_pou_yeah
Man ir 231 lvl es gribetu lai kaut kas mainas
Intresanta spēle
Suds neko interesantu nevar darit
ES mīlu šo spēli. Man ir 9 gadi. Tātad, man ļoti patīk šī spēle, un šajā spēlē ir daudz mini spēļu
... Wix, X, XIX, XOR, XXX, Yom, ZO, ZOB, ZX, ZZX, Zoë, bob, bx, co, cor, cos, docx, don, dos, doux, doxx, fol, ho, hoe, hos, hoy, iOS, ix, lo, loo, lop, lx,
Patīk, bet mēbeles un grafika nav laba, lūdzu, atjauniniet šo Pievienot vairāk mēbeļu citā telpā Padariet to tikai nedaudz 3D lūdzu
BRIESMĪGI!!! Pou™ nedara NEKO, un jūs NEPIEDZIET lvl augstāku līmeni, bet jums ir paredzēts sasniegt tādus līmeņus kā 70 un 80, lai tikai mainītu jūsu pou™ krāsu!!!
Atgriež atmiņas, bet es teiktu, ka nedaudz labojiet grafiku
diezgan garlaicīgi, spēles ir vienkāršas un nav daudz darbības.
Šai spēlei ir garlaicīgi, neko darīt, vienkārši ģērbties, un spēles ir garlaicīgas. Es ienīstu šo spēli es spēlēju šo spēli, kad man bija 3 gadi, un man ir ļoti garlaicīgi, es ienīstu šo spēli, tāpēc es to joprojām atceros
Loti laba bet lenu lade lol
Pārtaisīta par pilnīgāku sūdu
Šī spēle ir laba, taču šī spēle ir ļoti mazāka, bezmaksas spēle ir jautrāka
Nelāde pat ja man ir internets
Lielākā daļa lietu ir atbloķētas un turpina teikt noteiktu līmeni, un, sasniedzot šo līmeni, jūs to nesaņemsit, tas ir labi
Pou Casual dktq
Nav ne vainas
Izgajusi bez režīmiem
Pou Santai hsyo
Moto X3M Bike Race Game แข่งรถ opv
Pou Mod Apk (pilns neierobežots monētu skaits, maksimālais līmenis) operētājsistēmai Android. 1.4.84. nejaušs. Pou ir viena no smieklīgākajām virtuālajām
Atrodiet mani - Kleaa
👍laba spēle👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Manas android aplikācijas - Spoki
Kad nav ko darīt pou nāk palīgā. ;D